segunda-feira, 8 de maio de 2017

Astra Giurgiu FCSB 0-1. Gnohere a adus victoria roş-albaştrilor. Titlul se joacă în ultima etapă



La fel ca celelalte echipe implicate în cursa pentru titlu, FCSB şi-a câştigat meciul din penultima etapă a playoff-ului: 1-0 cu Astra Giurgiu.
Cu Reghecampf suspendat, roş-albaştrii au deschis scorul pe terenul campioanei Astra după 12 minute, când Gnohere a fost servit ideal de Alibec.
Echipa rivalului Şumudică a replicat pe contraatac: Niţă a respins şutul lui Nicoară, iar apoi Buş a tras peste poartă. Până la pauză, Silviu Lung şi-a mai salvat colegii de la gol în faţa lui Momcilovic.
În repriza secundă, Jakolis a trecut primul pe lângă 2-0. La poarta roş-albaştrilor, Niţă a fost pe fază la dubla ocazie a gazdelor, semnată de Ioniţă şi Florea. Şi Fabricio a tras puternic de la distanţă, dar a ratat de puţin ţinta.
Astra a continuat să rateze: Ioniţă a dezechilibrat din nou apărarea celor de la FCSB, iar Buş a fost cel care l-a evidenţiat din nou pe Niţă. La marginea terenului, Marius Șumudică a suferit teribil la ratările elevilor săi.
În final, Muniru putea să înscrie, dar Silviu Lung a respins. Înainte de ultima etapă, FCSB rămâne în spatele Viitorului, la egalitate de puncte. Echipa lui Reghecampf o întâlneşte pe CS U Craiova şi mai poate câştiga campionatul doar dacă Viitorul se încurcă pe teren propriu, în faţa CFR-ului. 

Nenhum comentário:

Postar um comentário