domingo, 2 de fevereiro de 2020

Çaykur Rizespor Deplasmanında Şans Beşiktaş'ın Yanındaydı

Sergen Yalçın yönetimindeki ilk maçına çıkan Beşiktaş, ​Çaykur Rizespor deplasmanından 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip özellikle ilk devrede iştahlı bir oyun sergilese de dün uzun bir süre sonra şans yanındaydı. 


Sergen Yalçın'ın kısa sürede takıma büyük oranda etki etmesi beklenmiyordu ama Beşiktaş'taki değişiklikler yine de merakla bekleniyordu. Orta sayısını azaltan Beşiktaş önde baskıyla pozisyonlara girdi. Kanat oyuncuları etkisiz olsa da beklere geçtiğimiz döneme oranla daha fazla alan bırakıldı. Ljajic merkez orta saha rolünde belki de ilk kez verimliydi. 

Tabii bunlar pozitif detaylar olsa da kaleci dahil olmak üzere arka hattın kötü performansı maçı kaybettirmeye yetecek seviyedeydi. Özellikle Karius, Vida ve Caner'in çok kötü bir maç çıkardığını söylemekte fayda var. Çaykur Rizespor skorda üstünlüğü yakalayamayınca son sözü söylemek Beşiktaş'a kaldı. 

Organize gelişen atakta Gökhan Gönül kalitesini konuşturdu. Son bölümde ise ​Beşiktaş'a skoru korumak kaldı. Şansla da olsa bu tip bir 3 puana ihtiyaç vardı. 

Nenhum comentário:

Postar um comentário