domingo, 21 de junho de 2020

FCSB - Gaz Metan 2-2. Final incredibil pe Național Arena! S-au marcat două goluri în prelungiri


FCSB și Gaz Metan au remizat, scor 2-2, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Vicecampioana a picat la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

FCSB a deschis scorul rapid, în minutul 12, prin Florin Tănase. Căpitanul vicecampioanei a înscris spectaculos, din voleu, după o pasă norocoasă a lui Olimpiu Moruțan. Mijlocașul a greșit preluarea, dar balonul a sărit ideal pentru Tănase, care a înscris cu sânge rece.


Dusan Uhrin jr și-a trezit elevii la pauză, astfel Gaz Metan a fost mai periculoasă după reluarea partidei. Sergiu Buș a egalat în minutul 58, după ce l-a depășit cu lejeritate pe Ovidiu Perianu și l-a fentat din corp pe Andrei Miron.
FCSB a rămas în zece oameni în minutul 76, după ce Florin Tănase a încasat două cartonașe galbene în decurs de un minut. Chiar și așa, Marius Constantin a comis un penalty stupid în prelungiri, după un fault asupra tânărului Adrian Niță.
Adrian Petre a înscris cu șansă de la 11 metri, iar FCSB a preluat din nou conducerea cu câteva secunde înainte de final. Cu toate acestea, Juel-Nielsen a egalat la faza imediat următoare, în ultima secundă, după ce vicecampioana s-a văzut învingătoare.
Volume 90%
În primul meci de la reluarea campionatului, FCSB a pierdut în Gruia cu CFR Cluj, scor 1-0, cu un autogol semnat de Ovidiu Popescu.
FCSB a anunțat echipa de start, iar în primul ”11” se regăsesc doi juniori, Ovidiu Perianu (18 ani) și Alexandru Pantea (16 ani):
  • FCSB: Vlad - Crețu, Miron, Perianu, Pantea - Vînă, Popescu, Olaru - Man, Moruțan, Tănase
Rezerve: Udrea, Petre, Dumitru, Pandele, Tand, Popa, Niță
  • Gaz Metan Mediaș: Pleșca - Butean, Larie, Constantin, De Moura - Droppa, Fofana - Ciocan, Chamed, Velisar - Buș
Rezerve: Popa, Nielsen, Romeo, Drăghici, Trif, Ely Fernandes, Roșu, Avram
Bogdan Vintilă are mari bătăi de cap înainte de partida cu noua echipă a lui Dusan Uhrin. Antrenorul FCSB-ului nu poate conta pe Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Aristeidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman și Răzvan Oaidă.
Și situația din clasament este cât se poate de delicată pentru vicecampioana României, care este la zece puncte în spatele liderului CFR Cluj. Dacă nu va câștiga, calculele echipei lui Vintilă pentru titlu se vor complica semnificativ.

Gaz Metan poate urca pe loc de Europa League

De partea cealaltă, Gaz Metan a bifat un egal la primul meci al lui Dusan Uhrin pe banca tehnică a medieșenilor, scor 0-0 cu Astra, și este pe locul cinci, cu 24 de puncte. Cu o victorie în fața FCSB-ului, ardelenii ar urca pe locul doi, iar FCSB ar părăsi locurile de Europa League.

Nenhum comentário:

Postar um comentário