sábado, 6 de maio de 2017

Шахтар – Зоря: прев'ю матчу


Resultado de imagem para Шахтар

Шахтар – Зоря: прев'ю матчу



У 28-му турі Прем’єр-ліги «гірники» в Харкові прийматимуть «Зорю». До вашої уваги – прев’ю зустрічі.

6 травня, Харків, ОСК «Металіст», 17:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»

Перед матчем

Донеччани проведуть третю гру поспіль у Харкові після кубкового півфіналу з «Дніпром» і поєдинку чемпіонату з «Олександрією». Підопічні Паулу Фонсеки мають 14 очок переваги над найближчим переслідувачем та налаштовані виключно на перемогу, що може забезпечити команді десяте в історії чемпіонство.

4 травня «оранжево-чорні» провели відкрите тренування у Ворзелі. Перед початком заняття на запитання журналістів відповіли Паулу ФонсекаЯрослав Ракицький та Факундо Феррейра. У зустрічі із «Зорею» не братимуть участі дискваліфікований Дентіньо й Віктор Коваленко, що застудився.

Арбітр матчу – Юрій Можаровський (Львів)
Асистенти – Ігор Альохін (Хмельницький), Андрій Скрипка (Кропивницький)
Четвертий арбітр – Костянтин Труханов (Харків)
Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо (Чорноморськ)

Суперник

«Зоря» вперше за свою історію може стати бронзовим призером чемпіонату. Луганчани посідають третє місце в таблиці, маючи п’ять очок відриву від «Олександрії». При цьому до кінця сезону підопічні Юрія Вернидуба ще по разу зустрінуться з безпосередніми конкурентами.

Другий етап Прем’єр-ліги «Зоря» наразі проводить без перемог. Після поразки від «Шахтаря» у 23-му турі луганчани зіграли внічию з «Олександрією», потім поступилися в Запоріжжі «Динамо» й «Чорноморцю». Минулого вікенду суперник «гірників» вів у рахунку в поєдинку з «Олімпіком», але за 15 хвилин до кінця пропустив м’яч у відповідь і записав до активу лише одне очко.

Через дискваліфікацію майбутній матч пропускатиме Артем Гордієнко. Імовірно, не допоможуть своїй команді травмовані В’ячеслав Чечер і Желько Любенович. Натомість повинні встигнути відновитися Рафаель Форстер, Владислав Калітвінцев та Ігор Харатін, який зазнав ушкодження в грі з «Олімпіком».

Історія взаємин

Команди провели 31 матч у чемпіонаті України. Перевага на боці «Шахтаря»: 27 перемог проти чотирьох. Різниця м’ячів: 82–17.

На своєму полі «оранжево-чорні» взяли гору у 12 поєдинках з-поміж 15. Різниця м’ячів: 35–8.

Попередня зустріч у чемпіонаті

2 квітня «Шахтар» відкривав другий етап Прем’єр-ліги виїзною грою із «Зорею». За півгодини Денніс Бонавентуре скористався помилкою донеччан в обороні та не змарнував свій шанс. «Гірники» швидко відповіли голом Бланко Лещука з подачі Ісмаїлі. По перерві лідер чемпіонату володів ініціативою й створив більше гостроти біля воріт суперника. На 63-й хвилині Тайсон відгукнувся на передачу Ракицького з глибини, обіграв голкіпера і був влучним. Цей м'яч став переможним для «оранжево-чорних» – 2:1.

Цікаві факти

У разі успіху «Шахтар» достроково стане чемпіоном України.

Гольова серія «гірників» у чемпіонаті стартувала 28 серпня 2015 року й триває 47 поєдинків (122 м’ячі).

Факундо Феррейра – лідер бомбардирських перегонів Прем'єр-ліги (12 голів).

Купуйте квитки на матч у касах ОСК «Металіст» (з 9:00 до 20:00 без перерви), онлайн на shakhtar.com, сайтах-партнерах клубу і в роздрібній торговельній мережі Харкова.

Шахтар – Зоря: прогулянка перед матчем



До початку центрального поєдинку 28-го туру української Прем'єр-ліги залишаються лічені години. Уже сьогодні «Шахтар» може оформити десятий чемпіонський титул.

Після сніданку «гірники» традиційно вийшли за межі готелю трохи прогулятися вулицями Харкова. Настрій у команді відмінний: футболісти посміхаються, жартують та із задоволенням роздають автографи вболівальникам.

Матч «Шахтар» – «Зоря» відбудеться на ОСК «Металіст». Початок о 17:00. Донеччани сьогодні зіграють у звичних оранжево-чорних кольорах, а гості вдягнуть білу форму.

Купуйте квитки в касах стадіону (з 9:00 до 20:00 без перерви), онлайн на shakhtar.com, сайтах-партнерах клубу і в роздрібній торговельній мережі Харкова.

Підписуйтесь на канал ФК «Шахтар» у Telegram й отримуйте повідомлення про склади на матчі, забиті м'ячі та результати всіх поєдинків «гірників».

Resultado de imagem para Шахтар






LAST FIVE MATCHES


Nenhum comentário:

Postar um comentário