quarta-feira, 22 de abril de 2020

OFFICIEEL: HOFLAND VOLGEND SEIZOEN HOOFDCOACH FORTUNA SITTARD

Kevin Hofland is vanaf het nieuwe seizoen officieel hoofdtrainer van Fortuna Sittard. De oud-speler is momenteel op papier nog assistent van Sjors Ultee. De huidige hoofdcoach wordt volgend seizoen technisch manager.
Hofland tekent een contract voor 2 jaar, zo meldt de Eredivisieclub uit Limburg. Hij beschikt nog niet over de vereiste papieren maar heeft dispensatie van de KNVB gekregen omdat de cursus Betaald Voetbal sinds de uitbraak van het coronavirus stilligt.
Ultee krijgt een dubbelrol bij Fortuna Sittard. Hij gaat Hofland assisteren, net als Kristof Aelbrecht. Ultee gaat eveneens de rol van technisch manager vervullen. Sjoerd Ars gaat zich focussen op zijn rol als hoofd internationale scouting en transfers.
"Het was even puzzelen om de toekomstvisie van de club en de kwaliteiten van bovengenoemde personen met elkaar in balans te brengen, maar daar zijn we uiteindelijk wat mij betreft prima in geslaagd", zegt algemeen directeur Ivo Pennings. "Als Fortuna Sittard hechten we bijzonder veel waarde aan een sterk teamgevoel met een intensieve en bovenal open overlegcultuur."

"Het technische kader zal door de geschetste mutaties in de toekomst nog efficiënter kunnen opereren waardoor we met minimale middelen, maximaal denken te kunnen presteren," vervolgt Pfennings. "Er zijn door het coronavirus weliswaar nog de nodige vraagtekens over het lopende seizoen en de start van het nieuwe voetbaljaar, maar ik ben voor nu vooral heel blij dat we een stevig technisch fundament hebben staan voor de komende twee seizoenen."

Nenhum comentário:

Postar um comentário