segunda-feira, 14 de maio de 2018

Vain voitto jäi puuttumaan - VPS:n esitys sai kiitosta

Petri Vuorinen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen Honkaa vastaan 1-1-tasapelissä.

Resultado de imagem para flag finland

VPS hallitsi ottelua Honkaa vastaan ja oli muutamaan otteeseen lähellä maalia jo ennen Sebastian Strandvallin 78. minuutin tasoitusta. Hongan maalivahti Tim Murray pelasi kuitenkin hyvän ottelun ja venyi useaan otteeseen pallon tielle.
VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen piti siitä, millaista peliä VPS esitti, mutta ei tietenkään siitä, että täysi pistepotti jäi saamatta.
- Otimme homman haltuun alusta saakka. Ekalla jaksolla tullut maali oli sellainen, että noita sattuu peleissä. Jatkoimme rankkarin jälkeen kuitenkin hyvin ja koko ajan pääsimme lähemmäs ja lähemmäs Hongan maalia. Meillä oli muutama läheltä piti -tilanne jo ensimmäisellä jaksolla, Vuorinen sanoi.
- Pitää olla ylpeä siitä miten pelasimme. Honka on hallinnut pelejään tällä kaudella monesti. Tänään painoimme heidät kotikentällämme syvälle ja loimme paikkoja riittävästi voittaaksemme. Siitä pitää joukkuettaa kiittää.
Myös vaasalaisyleisö sai kiitosta Vuoriselta.
- Kiitos myös yleisölle, joka oli saapunut paikalle aurinkoiseen Hietalahteen ja näki Vaasan Palloseuralta hyvän jalkapallo-ottelun. Kiitos kannustuksesta ja taputuksesta. Näin sen pitää ollakin, että yleisö on tällä tavalla mukana. Tätä me haluamme, että vaasalaiset seisovat yhdessä kun tänne tulee joukkue vierailulle. Tänään tuli paljon tukea yleisöstä.

Ilves-VPS Tammelan Stadionilla perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä

Nenhum comentário:

Postar um comentário