terça-feira, 12 de maio de 2020

"Металіст 1925" провів перше тренування




Сьогодні "Металіст 1925" вийшов із карантину та вперше зібрався на загальнокомандне тренування. О 10:00 лікарі клубу Ашот Худаєв та Олександр Окунь чекали команду біля автобусу, аби, враховуючи відповідні медичні рекомендації, зробити температурний скринінг та прослідкувати за дотриманням санітарно-епідеміологічних правил. Замір температури інфрачервоним пристроєм показав, що відповідні показники в усіх перебувають у межах 36,6°. Після цього команда на автобусі рушила до НТЦ у селище Високий.

На базі відбулося загальнокомандне зібрання, яке тренерський штаб провів по групах, аби футболісти знаходилися на безпечній відстані один від одного. На ньому Андрій Демченко розповів підопічним про подальші плани, а також ситуацію з виходом із карантину. Головний тренер передав хлопцям слова керівництва берегти себе та своє здоров'я, а також неухильно виконувати вказівки лікарів. У свою чергу, Ашот Худаєв - головний медик клубу - детально розповів хлопцям про те, як мінімізувати можливі ризики.

О півдні команда провела перше заняття після вимушеної відпустки. Цей тиждень у "жовто-синіх" буде втягуючим і направленим на повернення фізичних кондицій. Протягом нього тренери та лікарі аналізуватимуть їхній стан, аби зрозуміти, хто в якій формі повернувся до стану клубу.

Nenhum comentário:

Postar um comentário