segunda-feira, 3 de agosto de 2020

Bodø/Glimt økte serieledelsen i Eliteserien etter seier mot Godset

To nye skader er imidlertid en strek i regningen for gulljagende Kjetil Knutsen.

Det haglet med målsjanser begge veier. Bodø/Glimt kom best i gang da Philip Zinckernagel hamret inn 1–0 etter å ha spilt fri på høyresiden. Det var Bodø/Glimts 1000. mål på øverste nivå Norge.

– Jeg liker inngangen til Godset. De gambler og slipper opp mye folk. Det gjør at de er sårbare og de gangene vi klarer å spille av presset, er vi farlige. Er vi nøyaktige nok der, hadde det ikke blitt kamp i dag, sier trener Kjetil Knutsen til VG etter kampen og legger til:
– Det ble en jojo-kamp, men all skryt til Godset for planen de har. For den var rå.
Jens Petter Hauge var også imponert over gjestenes innstilling til kampen, men legger til at det finnes en risiko ved den kampplanen:
– Vi får se hvor mange flere som tør å komme hit sånn som det, sier han og gliser.
Philip Zinckernagel var ikke overrasket over at Godset ga dem såpass med kamp.

– Nei, det er jeg ikke. De er gode til å legge press på oss. De har god power og spiller oss lave. Hvis vi ikke scorer på sjansene, blir det jevnt, sier han til VG.
– Det var en fin kamp. Det var mye bra, men også ting som kan bli bedre, legger han til.
Se høydepunktene her:

Det sies at man skal vokte seg rett etter en scoring. Det gjorde imidlertid ikke Bodø/Glimt da Kristoffer Tokstad slo inn fra høyre, og Moses Mawa fikk løpe seg fri i boksen og sette inn utligningen kun ett minutt og 26 sekunder etter at Glimt hadde tatt ledelsen.
Samtidig ble Brede Moe skadet og måtte forlate banen før et kvarter var spilt, mens også Fredrik Bjørkan måtte byttes ut før pause.
Da Bjørkan måtte ut hadde allerede Bodø/Glimt fått sin andre nettkjenning i kampen, etter at en for kvelden veldig livlig Philip Zinckernagel hadde vært på farten igjen. Niklas Gunnarsson blir trolig kreditert selvmålet, da han skled ballen via keeper Viljar Myhra og i eget nett.
I andre omgang slo Strømsgodset tilbake etter en flott avslutning fra Kristoffer Tokstad, men denne gangen var det Bodø/Glimt sin tur til å slå tilbake umiddelbart.

Jens Petter Hauge, som misset flere store sjanser i kampen, ble spilt vakkert fri av Sondre Fet. Denne gangen klarte han å overliste Viljar Myhra, og trillet ballen forbi Godset-keeperen.
Fra gjestenes utligning til Hauge satte ballen i mål gikk det kun ett minutt og 14 sekunder.
– Det var mye sjanser og situasjoner hvor jeg burde satt opp andre. Jeg er skuffet over egen prestasjon, men det er ikke lov å klage når jeg blir matchvinner og vi vinner, sier Glimts matchvinner til VG.
Dermed økte Bodø/Glimt avstanden ned til Molde til seks poeng, etter at moldenserne gikk på et overraskende tap borte mot Sandefjord lørdag.
– Jeg syns litt synd på Molde i går for det var et ran, sier Knutsen til Eurosport.
PS! Alle kamper i Eliteserien ser du på Dplay (redaksjonelt samarbeid).



Nenhum comentário:

Postar um comentário