sexta-feira, 17 de abril de 2020

Van der Sar over 'ambitieus' Toekomst-plan: '60 à 65 miljoen, gaat voorlopig door'

Ajax blijft voorlopig van plan om zijn plannen voor een nieuw trainingscomplex te realiseren: de Amsterdammers hopen uiterlijk in 2026 te kunnen beschikken over De Nieuwe Toekomst, een complex voor alle afdelingen van de club, inclusief mini-stadion. Algemeen directeur Edwin van der Sar houdt echter voorzichtig rekening met een terugslag.
In een uitgebreid interview met De Telegraaf bespreekt Van der Sar de voortgang van het Nieuwe Toekomst-project. "Een ambitieus plan voor een toptrainingsaccommodatie voor het eerste elftal, de jeugd, de vrouwen en de amateurs, inclusief mini-stadion, waarvoor we circa 60 tot 65 miljoen euro hebben gereserveerd."
De huidige coronacrisis heeft vooralsnog niet voor beren op de weg gezorgd. "Voorlopig gaat het project, waarbij we samenwerken met de gemeente en het voor de woningbouw rond de huidige De Toekomst verantwoordelijke De Nieuwe Kern, in deze vorm door", aldus Van der Sar, die echter niet uitsluit dat het project alsnog vertraging oploopt. "We kijken wel goed naar de huidige ontwikkelingen en de toekomstige kosten."

Nenhum comentário:

Postar um comentário