sábado, 3 de dezembro de 2016

Nederland - Cocu waakzaam voor 'gevaarlijk' Roda: 'Dat vergt aanpassin

Resultado de imagem para flag holland

Cocu waakzaam voor 'gevaarlijk' Roda: 'Dat vergt aanpassingen'



PSV moet zaterdag winnen op bezoek bij Roda JC om de druk op de ketel bij Ajax en koploper Feyenoord zo groot mogelijk te houden. Op weg naar het duel met Kerkrade kreeg trainer Phillip Cocu goed nieuws uit de ziekenboeg; Joshua Brenet is weer inzetbaar. Voor Jetro Willems, Jorrit Hendrix, Andrés Guardado en Jürgen Locadia komt het duel met de Kerkradenaren te vroeg.
image:
/
Henrix, Guardado en Locadia zijn volgens Cocu bijna weer inzetbaar. “Maar voordat zij weer inzetbaar zijn willen we ze eerst een week volop laten meedoen aan de training. Als je er lange tijd uit bent geweest, duurt het even voordat je op honderd procent bent”, aldus Cocu vrijdag op de persconferentie. "De groep is verder fit en fris, we gaan morgen met vertrouwen naar Roda JC toe. Het zal zeker geen eenvoudige wedstrijd worden. Ze hebben vaak gelijkgespeeld, spelen erg compact en zijn gevaarlijk op de counter. Tegenstanders weten inmiddels ook waar onze kracht ligt. Dat vergt aanpassingen.”
Speciale aandacht ging vrijdag uit naar Oleksandr Zinchenko. De huurling van Manchester City maakt de afgelopen weken een goede indruk in het shirt van PSV. "Hij zit lekker in zijn vel. Hij heeft de laatste tijd meer gespeeld en het goed gedaan", aldus Cocu.

Nenhum comentário:

Postar um comentário